Healing
Een healing kan uit één of meerdere elementen bestaan. Het wordt echter altijd op de individu afgestemd. Geleide visualisatie uitgevoerd door de cliënt tijdens de behandelling kan een onderdeel van de behandeling zijn.
Healing heeft zoals het woord al zegt een helende werking het richt zich op het esoterisch lichaam waar de verstoring(en) vanuit alle niveaus waarneembaar zijn.

De ervaring(en) na een behandeling zijn bijv. opluchting, gevoel van weer ruimte te hebben, dankbaarheid, maar ook verdriet of vermoeidheid.  

Wij werken vanuit verschillende invalshoek en kennen zo onze eigen specialiteiten. Het is afhankelijk van de persoon het tijdstip en de situatie alsmede die gene die de healing uitvoert voor welke vorm er gekozen wordt.

Dit kan puur energetisch zijn maar ook met mineralen (stenen), klankschalen op de meer sjamanistise wijze met bijv. trommel(s) en ratel(s). Over het algemeen zal er door één persoon een healing worden uitgevoerdmaar het is mogelijk dat dit door meerderen tegelijk gebeurt. Ook de ondersteuning van een verwante of goede relatie kan hierin bevorderlijk zijn.


terugtoverstaf
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website
verzenden aan webmaster@nandi.nl 
Copyright © 2001 Nandi Raad & Daad