Praktijk voor integrale therapie

en ontwikkelingvergezicht

V o o r:

Er kunnen vele redenen zijn waarom je niet lekker in je doen bent, soms is dit van korte duur. Zeker de gewone ups en downs kennen we allemaal wel in meer of mindere mate. Het wordt echter lastig als het alle dag gaat beheersen, het wordt vervelend als je erdoor stagneert en het wordt een probleem als je erdoor in een depressie geraakt.

In welk stadium dan ook, ondersteuning kan altijd geboden worden. Het is aan jou de keuze hoe en in (overleg) welke vorm(en).


Even voorstellen


Integrale therapie


Integraal betekent volgens de dikke Van Dale ‘waaraan niets ontbreekt, alles omvattend’ of ‘op zichzelf staand, één geheel makend’. Integratie ‘het integreren, het maken tot een harmonisch geheel of opnemen in een geheel’.

Hier valt weinig aan toe te voegen, het is van belang naar het geheel te kijken. De mens met al zijn (innerlijke) facetten in interactie(s) met zijn omgeving, relatie(s) en familie. Dit holistisch denken/kijken houdt niet direct in dat de familie en/of omgeving ook deel moet nemen aan therapie. Integendeel; we gaan van het individu uit maar als het toegevoegde waarde heeft en jij staat daar achter, dan is deze weg altijd open.

Het is jouw proces in ontwikkeling/genezing; het is mijn taak daarin je gids en coach te zijn. Samen op weg. Na het jaren volgen van verschillende opleidingen, trainingen, workshops, als mede de ervaring die ik heb opgedaan als manager en niet te vergeten mijn eigen harde levenslessen ben ik nu zover jou optimaal te kunnen begeleiden.


Filosofie, visie, doelstelling en kwaliteit terug


poes

Het leven is een kwestie van

het verwerken en afwerken van het verleden

zonder nieuwe sporen na te laten.  
toverstaf
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website
verzenden aan webmaster@nandi.nl 
Copyright © 2001 Nandi Raad & Daad